Thuis

Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel


Shenzhen Zhihengbaiyi Elektronisch Technologieco., Ltd in 1999 werd gevestigd, is een professioneel bedrijf die zich in GPU-Mijnbouw Rig Production specialiseren. Wij ′ ve op deze mijnwerkersindustrie meer dan 6 jaar en hebben rijke ervaring in het investeren van dit gebied.


Bedrijfvoordelen:

1)Wij zijn hoogste goede overzichtenleverancier van cliënt. Heeft uitgevoerd naar meer dan 70 countires in de wereld, de samenwerking en de reputatie zijn Op lange termijn wat wij veel aandacht aan betalen:

100% waarborgde het snelle verschepen.

100% waarborgde de originele fabriek.

100% waarborgde meest professionele technisch.

2)Voor nieuwe mijnwerkers, leveren wij zowel voorraadmijnwerker & Preorder-mijnwerker voor uw selectie.

Voor tweede handmijnwerkers hebben wij professionele testende mensen om mijnwerkers en veiligheid te testen die alvorens te sturen repacking

Wij hebben veel ervaring in van de inklaringservaring en douane rapport en zeer snel en professionele naverkoopmogelijkheden.

3) Ons verkoopteam is online 24 uren want uw onderzoekt.

Wij kregen het best goede vijfsterrenoverzichten van alle cliënten wegens onze beste dienst,

- Bijna 500 vierkante meter modern bureau, bijna 800 vierkante meter testend gebied, 1600 vierkante meter standaard industriële fabriek

Wij bouwden onze eigen landbouwer, hebben veel voorradenkanaal voor mijnwerker en componenten. Onze Hoofdmarkt wordt gevestigd in de V.S., Europa, had het Midden-Oosten enz. betrouwbare verschepende samenwerker en VIP rekening voor uitdrukkelijk als DHL, UPS, Fedex enz. met voordeelprijs.

6)Ons doel is de beste dienst en de meeste winstproducten voor alle klanten te verlenen. Het onthaal aan uw het bezoeken en onderzoekt.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Opgericht in 1999 begon de Technologie van Zhengzhou Yongyuan uitwisselend elektronische producten en computerassemblage


Uitgebreid aan vijf opslageigenaars in 2008 om in elektronika en computerassemblage te behandelen


Uitgebreid aan 12 opslag in 2010 om een elektronika en computerassembleur te zijn


In 2011, werd het afdelingsbedrijf gevestigd in Xi'an, de distributie van de supermarkt in Xian 7 winkeleigenaars om elektronische producten en computerassemblage in werking te stellen


In 2013, Hefei-werd het afdelingsbedrijf gevestigd, in Hefei, de distributie van vijf opslageigenaars om elektronische producten en computerassemblage, hetzelfde jaar in Maart te leiden het bedrijf dat aandacht wordt besteed aan Tmall-winkelcomplex. En de producten hadden op de zaken van de mijnbouwmachine, de belangrijkste machine van de de kaartmijnbouw van de productgrafiek betrekking.


In 2017, ontmoette de industrie van de mijnbouwmachine uitbarstingsperiode, de van de de grafiekkaart van het bedrijf verkoop 200Kpcs/maand.


In Januari 2019, Shenzhen Zhiheng Tien Miljard werd Elektronisch Technologieco., Ltd opgericht. Het team in Shenzhen werd gevestigd hoofdzakelijk om buitenlandse handel te verbinden, en inging de toen zuidoostenmarkt en Zuid-Afrika en andere gebieden. De verkoop van onze mineralenafdeling overschreed 50 miljoen Amerikaanse dollars.


Wij zullen opnieuw ons verkoopteam in 2021 volgens de de ontwikkelingsbehoeften van het bedrijf uitbreiden. Onze zaken van mijnbouwmachines zijn met succes ontwikkeld en op de markt gebracht. En hetzelfde jaar om het productielijn en onderhoudsteam uit te breiden.


Het doel van 2022 is duidelijk, om onze globale klantenservice te dienen, om betere producten voor elke klantenservice voor te leggen. Welkom het partnerteam om het bedrijf te bezoeken, om de producten te begrijpen.

Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Witte vissenhaai

Aantal werknemers : 50~200

Jaarlijkse omzet : 10000000-50000000

Opgericht Jaar : 1999

Export pct : 90% - 100%