Thuis

Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. kwaliteitscontrole

Klantenoverzichten
De dienst van de verkoper is zeer goed, is de mededeling zeer vlot, en het gegeven citaat is ook zeer rendabel. Na het ontvangen van het product, om het even welke technische problemen geen die u begrijpt kunnen ver worden opgelost. Dit winkelen is ook vrij bevredigend, en ik hoop om meer in de toekomst samen te werken!

—— Mr.zoltankesztyus

Ik ben een kleine gebruiker die net is begonnen, en ik begrijp vele aspecten van kennis niet. De verkoper is zeer enthousiast en antwoordt geduldig aan alle vragen die ik heb gesteld. Na het ontvangen van de machine, kan ik de verkoper voor om het even welke operationele problemen contacteren. behandel het. Gemaakt me gevoel zeer verlicht.

—— Mr.Jehad Alhajji

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Een goede grafiekkaart van spaanderoutput aan het eind van uw machinedelen, moet heel wat procedures ervaren. Alvorens u een videokaart koopt, moet de videokaart door drie rondes gaan van het testen en definitief verkocht aan het eind - gebruiker. Hieronder, wij door het onderzoek en de ontwikkeling, productie, kwaliteitscontrole en andere inleiding van een Suotai-grafiekkaart, zodat wij hoe duidelijk fabrikanten begrijpen om de kwaliteit van de fabriek van de grafiekkaart te verzekeren.

 

De geboorte van grafiekkaart kan in de volgende delen worden verdeeld: onderzoek en ontwikkeling, het zuiveren, produktkeuring, massaproduktie, kwaliteitscontrole. Onder hen, ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, de produktkeuring tot het inleidende werk, is behoort ervoor te zorgen dat de grafiekkaart hoogte - kwaliteit van de wortelfactor heeft.

 

Na het zuiveren door hardwareingenieurs, zijn de productspecificaties en de materialen bepaald. Vóór massaproduktie, zal de Witte vishaai RT (proefmachine), MP (kleine gegroepeerde productie) proces uitvoeren, gebruikend het R&D-deel van het volledige het zuiveren programma, productie van 100~200 stukken voor QE-produktkeuringtechniek (test op hoge temperatuur, vier hoekentest, ononderbroken betrouwbaarheidstest, MTBF-de test van de het levensversnelling), de tekorten te weten komen over de grafiekkaart om het materiaal te wijzigen.

Het is belangrijk om het QE-produktkeuringproject voor te leggen hier, omdat het een belangrijke stap is om de daadwerkelijke werkomgeving van de grafiekkaart te simuleren.

Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

MTBF-de test van de het levensversnelling

Simuleer het het verouderen fenomeen van de grafiekkaart in het daadwerkelijke gebruiksmilieu. Door de specifieke berekeningsformule in een korte tijdtestomgeving om het gebruik van videokaart 5 jaar later te simuleren. De opties omvatten het hete en vochtige verouderen en hete lucht het verouderen.

 

de vochtigheid van 55 ℃/90%-(test op hoge temperatuur)

De test van hoge lading van grafiekkaart in milieu op hoge temperatuur, vooral voor de vooraf ingestelde overclocking versieproducten van Suotai die in China, vooral voor de opperste versie van grote overclocking grafiekkaart, door de test worden vermeld op hoge temperatuur, kunnen wij de producten met betere overclocking grondwet selecteren.

 

De test van het hoge en lage temperatuureffect

Snelle omschakeling tussen -55℃-125℃, om de fysieke kenmerken van de het lassen van de grafiekkaart, hoge en lage temperatuuraanpassing van componenten te testen.

 

De test van de vierhoeksgrens

De grafiekkaart wordt getest onder vier grensstaten van op hoge temperatuur en hoge druk, druk op hoge temperatuur en lage, lage temperatuur en hoge druk. Kom welk gebruik te weten conditioneert de grafiekkaart gebrekkig is om het aanpassingsvermogen van de grafiekkaart te verbeteren om van het normale gebruik van het milieu af te wijken.

 

Lage temperatuurtest

Gebruik het instrument om het lopende milieu van de grafiekkaart te plaatsen als 5℃-5 ℃ om te verifiëren of de grafiekkaart normaal in lage temperatuur lange tijd loopt (vooral voor de de voedingmodule van de grafiekkaart, zullen sommige audions of condensatoren in lage temperatuur verschijnen de eerste startfunctie abnormaal is, twee of drie keer aan normaal moet opnieuw beginnen, gevolgd door het videogeheugen).

 

Ononderbroken betrouwbaarheidstest

Voor mijnbouw overclocked de kaarten van de machinegrafiek in China, wegens vooraf ingestelde groot worden verkocht om ervoor te zorgen dat deze producten met hoge frekwentie voor DIY-koortsspelers op een hoog niveau van kwaliteit zijn, moet elk stuk door kamer op hoge temperatuur worden getest (45℃), gebruikend hoge ladingssoftware zoals 3DMark om de machinetest onophoudelijk in werking te stellen, om de stabiliteit van de grafiekkaarten onder hoge frequentie te verzekeren die.

Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd. kwaliteitscontrole 1

Hoewel de bovengenoemde QE-controle ook de ventilatortest omvat, de gegevens die uit de statistieken van het reparatiedeel worden verkregen: de fout van de grafiekkaart wordt hoofdzakelijk geconcentreerd op de prestaties van het scherm het stamelen en de onstabiele verrichting, en er zijn een paar klachten concentreerde zich op het probleem van het lawaai van de ventilator. En 70% van de redenen voor deze mislukkingen en systeem van de hittedissipatie heeft een directe of indirecte verhouding, omdat de hittedissipatie niet vlot is, resulterend in het oververhitten spaanderinstabiliteit of schade.

Zelfs met een perfect testend proces, is het onmogelijk om elke enige videokaart in de praktijk, vooral voor low-end en mid-range producten te testen die in grote hoeveelheden verschepen. Het gestandaardiseerde productieproces kan ervoor zorgen dat de kwaliteit van het lichaam van de grafiekkaart op hoger niveau is, maar de koelventilator moet de producten van diverse leveranciers gebruiken, en de waarschijnlijkheid van individuele verschillen is vrij hoger, zodat is de kwaliteit van het koelsysteem de belangrijkste reden voor de mislukking van de grafiekkaart.

 

Er zijn twee belangrijke oorzaken van ventilatormislukking. De eerste is dat het gebruiksmilieu slecht is, leidt de stofaccumulatie tot ventilatorsluiting, en een hoop van hitte accumuleert om de grafiekkaart te beschadigen. De tweede is het stof in het ventilatorlager, zodat de snelheid van de grafiekkaart wordt verminderd, het beginlawaai is reusachtig, is de lagere snelheid niet genoeg om aan de vereisten van de hittedissipatie van de grafiekkaart te voldoen, na jaren van gebruik, is de grafiekkaart beschadigd.

 

In het productieeind om de kwaliteitscontrole te versterken, doe een goed werk van inspectie en testend, kan de waarschijnlijkheid van productmislukking zeer verminderen, gebruikers vermijden die het product te herstellen door ongemak wordt veroorzaakt.

Contactgegevens
Shenzhen Zhiheng Electronic Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. zhuyingbin

Tel.: 15838028393

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)